Behandlinger

Diers IVF tilbyr alle anerkjente fertilitetsbehandlinger. Våre behandlingsmetoder utføres av erfarne og profesjonelle leger. Vi tilbyr blant annet IVF, ICSI, eggdonasjon og dobbeldonasjon, og vi skreddersyr alltid behandlingen etter dine behov.

Diers IVFs visjon er at enhver kvinne, enten hun er singel eller i et forhold og fremfor alt, uavhengig av hennes seksuelle legning, har rett til å oppfylle sitt ønske om å få barn. Derfor tilbyr vi eggdonasjon til alle.

Du kan lære mer om hvordan IVF-behandling, ICSI-behandling, TESE-behandling eller eggdonasjon fungerer på denne siden.

Vi bruker mye tid på å finne årsaken til barnløshet. Vi vil undersøke dere begge og sammen med dere planlegger vi hvordan vi best kan hjelpe dere. Vi sørger for at alle forutsetninger er på plass for at behandlingen skal lykkes.

Kontakt oss i dag og du har tatt det første skrittet. Vi har ingen ventetider fordi vi vet hvor viktig tiden spiller i behandlingsforløpet.

IVF/ICSI

Ved en IVF-behandling kommer ikke egget og sædcellene sammen i kvinnens kropp, men i et laboratorium i et reagensrør. Derfor kalles metoden også «in-vitro», som betyr «i glasset».

For eksempel er IVF et alternativ hvis:

  • Kvinnens eggledere er blokkert eller mangler helt, sædkvaliteten til mannen er redusert,
  • livmorslimhinnen vokser utenfor livmoren, eller
  • hvis ingen årsak til sterilitet er funnet under avklaring.

Les mer

Eggdonasjon

Eggdonasjon betyr at en kvinne donerer sine ubefruktede egg til en annen kvinne som ikke har egg til befruktning selv.

Hos eggdonor blir egget til en annen kvinne befruktet med sæd fra partneren din eller sæddonor og deretter plassert i livmoren din. Denne behandlingen brukes dersom du ikke selv produserer egg av tilstrekkelig kvalitet eller hvis du har en genetisk sykdom du ikke ønsker å gi videre til barna dine.

Les mer

Kan vi hjelpe deg?

Hvis du har spørsmål, er vi her for å svare på dem. Bare fyll ut skjemaet så sender vi deg et svar så snart som mulig.