Eggdonasjon

Eggdonasjon

Diers IVF tilbyr både eggdonasjon med partnersperm og dobbel donasjon.

I Danmark kan eggdonasjon tilbys både til par og enslige kvinner som behandling når graviditet med egne egg ikke er mulig. Vi tilbyr også doble donasjoner der egg og sæd blir donert.

Vi har ingen ventetid på eggdonor.

En annen kvinnes egg befruktes med sæd fra partneren din eller sæddonor og plasseres deretter i livmoren din. Denne behandlingen brukes dersom du ikke selv produserer egg av tilstrekkelig kvalitet eller hvis du har en genetisk sykdom du ikke ønsker å gi videre til barna dine.

Vi beholder gjerne alle embryoene dine for videre eksperimenter og mulige søsken.

Ved dobbeltdonasjon skal det være en åpen donor slik at barnet har mulighet til å få informasjon om sitt opphav på et senere tidspunkt.

Du kan motta eggdonasjonen frem til 46-årsdagen din, så behandlingen må starte senest når du er 45 år. Vi vil gjerne gi deg råd om forskjellene mellom de ulike donasjonsformene.

Våre eggdonorer

Vi har et bredt utvalg av eggdonorer, som alle har vært gjennom en omfattende screeningsprosess. Flertallet av eggdonorene våre studerer eller har barn selv og vil gjerne kunne gi denne opplevelsen til andre. De fleste er skandinaviske av utseende, men vi har også andre etnisiteter i donorprogrammet vårt.

Vi kan gi deg en eggdonor som matcher dine preferanser for åpen eller lukket profil, hårfarge, øyenfarge og høyde. Vi sender deg en 11-siders profil der eggdonoren har svart på mange personlige spørsmål, slik at du bedre kan introdusere donoren din. Du vil også motta babybilder av giveren og en håndskrevet hilsen.

Hos Diers IVF tilbyr vi følgende former for eggdonasjon:

Ukontaktbar giver

Ved en ikke-kontaktbar donasjon kan du som mottaker av donasjonen aldri kontakte giveren og anonymiteten gjelder også omvendt, noe som betyr at giveren ikke kan motta informasjon om deg og eventuelle barn.

Kontaktbar giver

Donor har imidlertid avtalt med klinikken at hun er tilgjengelig for 1 møte med barnet dersom barnet føler behov for å lære mer om sitt opphav. Møtet kan bare finne sted fra barnet fyller 18 år.

Kontakten mellom donor og barnet formidles av Diers IVF etter at donorbarnet har kontaktet klinikken.

Det er viktig å understreke at giveren ikke har noen juridiske eller økonomiske forpliktelser.

Giveren fyller ut en utvidet profil, hvor du har mulighet til å få mer informasjon om giverens utdanning, fritidsinteresser, babybilder m.m.

Kan vi hjelpe deg?

Hvis du har spørsmål, er vi her for å svare på dem. Bare fyll ut skjemaet så sender vi deg et svar så snart som mulig.