Anbefalinger fra pasienter

Vi følte oss veldig komfortable med Diers IVF og fikk profesjonelle og tålmodige råd helt fra starten. Hele teamet er fantastisk, veldig varmt og imøtekommende. Det er ingen lange ventetider, behandlingene starter raskt og noen er alltid tilgjengelig. Vi anbefaler klinikken på det varmeste til alle! Det er verdt å reise til Aarhus. Takk for alt, kjære Diers-team; vi kommer snart tilbake for søsken❤

L️ena

Vårt opphold på Diers IVF gir oss ikke annet enn fantastiske minner. Etter en skuffende avtale i en tysk klinikk, valgte vi Diers-IVF. Min kone og jeg ble ønsket hjertelig velkommen fra starten, og mange av våre bekymringer ble tatt hånd om av personalet. Det var alltid noen som kunne kontaktes – selv om avstanden selvfølgelig var lang. Hver gang vi dro til Danmark, gledet vi oss til en feel-good-stemning. Vi ble alltid møtt med et smil. Vår lille datter kommer i februar – og vi kunne ikke vært stoltere. 🌈 Takk til hele Diers sitt IVF-team!

Lena & Vivien

Jeg følte meg veldig komfortabel i Diers Klinik helt fra starten. Alle ansatte er veldig vennlige og kompetente. Det fungerte for meg på det første IVF-forsøket og jeg ville gå til Diers IVF igjen når som helst og kan anbefale klinikken på det varmeste.

Å komme til Diers IVF var det riktige valget, for første gang ble vi begge møtt med åpne armer og et team som trodde på oss og virkelig ville hjelpe oss.

Vi trengte hjelp med donoregg, og personalet gjorde alt for at vi skulle føle oss trygge gjennom hele prosessen, og de var klare til å svare på noen kanskje vanskeligere spørsmål enten på e-post eller telefon. Da vi fant den rette donoren for oss klarte vi å bli gravide på første forsøk og nå har vår største drøm gått i oppfyllelse, vi venter en liten jente i juni.

Vi vil absolutt anbefale alle å velge Diers IVF det er et flott sted og et flott personale ❤️

Stephanie og Niki

Jeg kunne starte hormonbehandling bare noen dager etter min første konsultasjon. Atmosfæren på Diers IVF er familiær og samtidig veldig profesjonell. Under behandlingen kunne jeg raskt få svar på alle spørsmålene mine på telefon eller mail. Heldigvis ble jeg gravid på første IVF-forsøk og ville definitivt valgt Dier sin IVF igjen i fremtiden.

Anonym

Klinikken er flott. Vi følte oss veldig godt ivaretatt.
Kommunikasjonen er veldig god og det er alltid mulighet for å diskutere spørsmål med lege.
Hele behandlingen var svært ukomplisert og var vellykket på første forsøk på grunn av de meget gode rådene. Jeg ble gravid med en gang.
Dette har ikke vært vellykket i 3 andre klinikker i andre land.

Anonym

Læg en hilsen

Hvis du ønsker å skrive en hilsen til os og være med til å fortelle andre om dette forløb hos os i klinikken, kan du skrive en hilsen her.

Vi gleder oss til at lese den!

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål, besvarer vi dem gerne. Du skal blot udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.