Det første intervjuet

Den første konsultasjonen kan gjennomføres enten på stedet på klinikken, via telefon eller online. Intervjuet er helt uforpliktende og du kan stille alle dine spørsmål under intervjuet. Vi vil også diskutere din individuelle situasjon og eventuelle tidligere behandlinger og undersøkelser.

Under den første konsultasjonen vil vi gi deg råd om eventuelle blod- og ultralydprøver du måtte trenge. Noen tester er lovpålagt og andre er pålagt av oss for å vurdere din fruktbarhet. Undersøkelsene kan enten utføres av oss eller av din gynekolog.

Blodverdiene vi undersøker viser hormonstatusen din og ultralydundersøkelsene viser eggreserven din. Blodprøvene som lovpålegges viser om du har sykdommer som HIV eller hepatitt.

Hvis du har en partner, må han få tatt spermiogram slik at vi kan vurdere kvaliteten på sæden: bevegelighet og utseende.

Vi kan gjøre all testing på stedet og fryse frøet for senere bruk.

Når alle undersøkelsene som vi ber om og som vi anser som relevante for din situasjon er gjennomført, kan vi planlegge behandlingsforløpet og forklare hvordan vi skal gå frem.

Før intervjuet må vi be deg om å fylle ut et spørreskjema for filen din. Vi sender deg en lenke når du har bestilt time for intervjuet. Har du spørsmål angående utfyllingen av spørreskjemaet, står vi selvfølgelig til din disposisjon.

Det er svært viktig for oss å kunne gi deg best mulig støtte gjennom hele prosessen her i klinikken og gi deg best mulig forutsetninger for å oppfylle ditt ønske om å få barn.

Kan vi hjelpe deg?

Hvis du har spørsmål, er vi her for å svare på dem. Bare fyll ut skjemaet så sender vi deg et svar så snart som mulig.